Site-urile web
create de agentia noastră.

Suntem mândri de munca noastră, scopul căreia este întotdeauna să creăm site-uri web performante. Dacă sunteti în căutarea unui web designer profesionist, echipa noastră este la dispozitia dvs.

Întrebări frecvente despre
site-urile web realizate.

Sunt multi factori pe care trebuie să îi luati în considerare atunci când alegeti o firmă de web design. Mai jos, veti găsi cele mai populare întrebări despre site-urile web realizate si activitatea agentiei Websty.

1. Cât durează crearea unui site web?

În mod obisnuit, crearea unui site web durează aproximativ 14 zile. Cu toate acestea, complexitatea proiectului si cerintele specifice ale clientului pot prelungi durata de realizare. De exemplu, integrarea unui magazin online sau a altor functionalităti avansate necesită mai mult timp.

2. Design-ul site-ului web este responsiv?

Desigur, toate site-urile web pe care le realizăm au un design responsiv, adaptându-se automat la orice dispozitiv. Astfel, continutul se va adapta si va arată bine pe orice dispozitiv - laptop, tabletă sau smartphone.

3. Folositi sabloane sau creati un web design personalizat?

În cadrul agentiei Websty, întotdeauna cream design personalizat pentru fiecare client si nu folosim sabloane predefinite. Majoritatea sabloanelor nu corespund cerintelor si nevoilor unui client. Echipa noastră aplică principiile designului centrat pe utilizator, pentru o experientă optimă a vizitatorilor.

4. De ce aveti asa putine lucrări realizate pe pagina?

Fiindcă suntem o agentie nou înfiintată, colaborăm în mare parte cu alte agentii de web design, inclusiv cu fostii angajatori ai membrilor echipei noastre. În cadrul acestor colaborări, păstrăm confidentialitatea si nu marcăm lucrările realizate ca fiind proprii. Din acest motiv, nu putem prezenta toate lucrările realizate public. Pe site veti găsi doar câteva proiecte realizate complet sub brandul nostru. Pe măsură ce portofoliul nostru se extinde, vom adăuga constant noi proiecte.

5. Des perfectionati cunostintele echipei referitor la web design si programare?

Bineînteles, echipa noastră este mereu la curent cu ultimele tendinte si tehnologii în domeniile web design, programare, optimizare SEO, experientă utilizator etc. Considerăm perfectionarea continuă esentială în oferirea celor mai bune solutii clientilor nostri.

6. Care sunt etapele colaborării cu un client nou?

În agentia Websty, tindem să oferim o abordare personalizată fiecărui client în parte. Cu toate acestea, procesul de realizare a unui site web rămâne în general acelasi. toate etapele sunt descrise în întregime în articolul nostru: Cum se crează un site web performant?

7. Pot beneficia si de crearea unui logo personalizat pentru site?

Desigur pe lângă web design, realizăm si logo-uri personalizate la comandă. În echipa noastră avem un designer grafic ce poate crea un logo original si reprezentativ pentru afacerea dvs.

8. Oferiți garanție pentru serviciile de creare site web?

Oferim 12 luni garantie pentru toate proiectele. Aceasta include remedierea gratuită a problemelor tehnice ale site-ului. Detalii despre politica de garantie găsiti aici: Garantie pentru serviciile de creare site web.