Blog cu sfaturi utile pentru afaceri care planifică crearea unui site web.

În articolele noastre abordăm diferite aspecte ale creării unui site web, inclusiv tendintele actuale în design si dezvoltare web. Scopul echipei Websty, este de a va oferi informatii utile pentru a crea un site web performant.

Expert în cresterea ratei de conversie

Cum UI/UX influentează rata de conversie: 5 exemple practice.

Designul nu este doar o imagine estetică plăcută, ci si un instrument puternic pentru afaceri. Acesta influentează direct rata de conversie si, prin urmare, profitul companiei.

Cititi articolul
programist care a identificat multe greseli pe un site web

11 greseli frecvente la crearea unui site web si cum să le evitati.

Am selectat cele mai frecvente greseli comise în etapele de creare a unui site web si recomandări practice pentru a le evita.

Cititi articolul
este important sa aveti un site web de prezentare

De ce este important să aveti un site web pentru afacere?

Unele organizatii nu sunt suficient de constiente de importanta unui site web pentru dezvoltarea afacerii. În acest articol vom enumera toate beneficiile unui site web profesional.

Cititi articolul
Planificarea unui site web performant

Cum se creează un site web performant în 2024 – Ghid complet

Etapele cheie pentru realizarea unui site web de succes, fie că e un site web de prezentare sau magazin online. Aflati cum să obtineti un site web performant.

Cititi articolul
Totul despre site web pentru afacere

Site web pentru afacere – Ghid pentru alegerea celui mai potrivit tip.

Prezenta în mediul online a devenit o necesitate pentru orice afacere, indiferent de dimensiune sau domeniu. Totusi, atunci când decideti să vă creati un site web pentru afacere, este crucial să cunoasteti care sunt principalele tipuri de site-uri web si avantajele acestora. Ulterior, vom analiza diferenta dintre tipurile de site-uri web care se potrivesc pentru…

Cititi articolul
managerul lamureste puncte importante in web design

5 motive să optati pentru web design profesional.

Posibil ati auzit multe despre importanta unui site web pentru afaceri, dar mai putin despre web design. Majoritatea consideră că acesta se referă doar la aspectul vizual al site-ului web si îi subestimează importanta.

Cititi articolul

Doriti să aflati mai multe?

Abonati-vă la blogul nostru! Fiti la curent cu toate ofertele, promotiile, articolele utile despre afaceri în mediul online.