Crearea unui site web cu garantie - Termeni si conditii.

Agentia Websty urmăreste să ofere clientilor siguranta si încrederea de care au nevoie atunci când îsi creează un site web pentru afacere. De aceea, oferim o garantie completă pentru serviciile noastre de creare site web. Aceasta acoperă toate aspectele cheie pentru crearea unui site web performant, astfel încât clientii să nu îsi facă griji în privinta detaliilor.

1. Perioada de garantie pentru crearea unui site web.

Oferim o perioadă de garantie de 12 luni pentru toate site-urile create de echipa noastră. În această perioadă, ne asigurăm că site-ul dvs. functionează fără erori. Dacă apar probleme, echipa noastră este mereu disponibilă pentru a vă ajuta si a le remedia cât mai rapid.

2. Garantia pentru crearea unui site web, include:

  1. Corectarea erorilor din codul HTML, CSS, JavaScript al site-ului. Dacă o functie care a fost dezvoltată în cadrul planificării initiale nu functionează corect, vom căuta motivul si vom solutiona problema;
  2. Corectarea erorilor în setările formularelor de contact. De exemplu, după completarea formularului, datele nu ajung pe posta electronică a clientului;
  3. Corectarea erorilor de afisare a site-ului în diverse browsere.

3. Ce nu este inclus în garantia pentru crearea unui site web?

  1. Adăugarea (crearea) de noi functii care nu au fost planificate în proiectarea initială;
  2. Lucrări pentru schimbarea aspectului site-ului (ajustarea design-ului, crearea design-ului pentru pagini web noi);
  3. Corectarea erorilor în functionarea sistemelor terte, cum ar fi sistemele de plată, serviciile de feedback, demonstrarea hărtilor Google si altele;
  4. Corectarea erorilor apărute în urma interventiei dezvoltatorilor terti;
  5. Corectarea erorilor din continutul site-ului creat de specialisti terti;
  6. Corectarea erorilor apărute din cauza hostingului si a altor companii.

4. Întrebări frecvente despre garantia pentru crearea unui site web?

Siguranta, functionalitatea si disponibilitatea site-ului sunt importante pentru orice client. Mai jos, am adunat cele mai frecvent adresate întrebări despre garantia oferită pentru serviciile de creare a site-urilor web.

4.1. În ce cazuri se anulează garantia pentru crearea unui site web?

1) Clientul a efectuat modificări în codul site-ului sau a adăugat plugin-uri noi, fie independent, fie cu ajutorul unor terte părti. Înainte de a face astfel de modificări, recomandăm realizarea unei copii de rezervă si notarea detaliilor referitor la ce s-a adăugat si când.
2) Clientul a schimbat numele domeniu (adresa site-ului) sau a transferat site-ul pe o altă găzduire. În acest caz, parametrii tehnici de găzduire se pot schimba si ceva poate să nu mai functioneze sau să functioneze incorect.

4.2. Este posibil ca un site web să nu functioneze în timp din cauza greselilor tehnice comise de dezvoltator?

Dacă ati comandat crearea unui site web la noi, această probabilitate este exclusă! Înainte de predarea site-ului către client, acesta va fi supus unui rând de teste pentru a asigura performanta. Mai multe detalii despre procesul de creare a unui site web puteti găsi în articolul nostru: Cum se creează un site web performant?

4.3. Ce se întâmplă dacă agentia dezvoltatoare îsi încetează activitatea în perioada valabilă a garantiei?

Conform prevederilor contractului, veti continua să beneficiati de garantie, chiar si în cazul încetării activitătii agentiei. Vă vom oferi suportul necesar pentru a vă transfera către o altă agentie care va prelua deservirea site-ului. Prin urmare, site-ul dvs. va fi activ si functional în orice caz posibil.